coach opleiding

Coach Tips

Gratis Een Jaar Lang Coach Tips In Je Email.

 • Laat dit inspiratie zijn op weg naar een rijker leven. Word een coach voor jezelf en coach degene die je benaderen.

 • Zoek je een vacature, begin voor jezelf, word een coach.

 • Coaching in België is Booming Business, je kan er nu bij zijn en als een van de eerste coaches ligt er een hele markt voor je open.

Ik geef al jaren trainingen en cursussen en verzorg de Academie voor Coaching en Counselling in België. Al een paar honderd cursisten zijn aan mij voorbij gegaan als trainer en ook bij de Academie, vrijwel allemaal tot volle tevredenheid en velen nu gestart met een eigen bedrijf en velen met een verbetering van hun werk. En allemaal door hun eigen inzet en motivatie een rijker leven.

Volgens mij heeft iedereen wel eens hulp nodig, je wilt wel eens met iemand praten die luistert of je wilt wat veranderen en weet niet hoe. Praat eens met een coach.
Laten we zorgen dat ieder mens, bedrijf of organisatie de beschikking heeft over een coach of counsellor die kan helpen om de menselijke problemen te voorkomen of op te lossen.
Uit mijn coach- en coachingervaring heb ik tips samengesteld die ik op deze manier GRATIS beschikbaar aan jou stel. De Tips/Lessen zijn uit mijn eigen opgebouwde kennis en wat ik allemaal tegenkom. Deze kennis en ervaringen wil ik graag delen en doorgeven. Wie weet kan je met deze tips en jouw talenten zorgen voor een eigen bedrijf of verbetering van je functie.

  

In 2015 zijn wij erkend door de Association for Coaching. en
In 2016 bij de International Association For Counselling   

Sinds 2008:      

lees meer.

HET IS EEN KUNST OM MET ANDEREN OM TE GAAN, BEGIN NU MET TE LEREN HOE.

Voorbeeld Tip:

Iedereen kan praten maar kan je ook communiceren en luisteren! Op welke wijze kan je aangeven dat je goed luistert? Ken je dat gevoel ook? Je hebt een gesprek en je vraagt je af of de andere wel luistert naar je. Leer en oefen allerlei simpele communicatie vaardigheden waar je de rest van je leven baat bij hebt. Gebruik de juiste woorden op het juiste moment en de wereld gaat voor je open. Word een coach. Mensen willen graag met je praten, willen bij je zijn en veel mensen hopen dat jij ze op weg wilt helpen. Dat heet coaching.

Eenvoudige eenduidige communicatie, zonder drukdoenerij.

Jouw woorden kunnen de ander het gevoel geven dat jij en jij alleen iets voor ze kan betekenen. Hiermee creëer je geleidelijk een bron van inkomsten en een start als coach een coachingsbedrijf.

Als je iemand probeert duidelijk te maken dat er iets mis is met hem, dan ontmoet je sneller weerstand, dan wanneer je jouw gesprekspartner erkenning geeft, en hem een aanbod doet om nog slimmer te worden. Lijkt op management of training van de mens en toch doe het met Coaching!

Coaching is niet een goedkoop trucje! Het draait hier om een fundamentele manier van kijken. Een coach is bezig om talent en sterke punten verder uit te bouwen, en zorgt voor drie maal zo veel rendement. Wat voor jouw gesprekspartner opgang doet, geldt ook voor jou. Laat je coachen, volg een coach opleiding, kijk goed om je heen hoe anderen het doen, er is zo veel mogelijk en je hebt zoveel potentie, gebruik die!

Het Kan Gratis!

Notitie: wij zullen uw informatie onder GEEN beding overdragen aan derden
Ons privacybeleid: Wij respecteren jouw privacy en verwerpen iedere vorm van spam.

Een paar opmerkingen van lezers die je voorgaan:

Ik vind het steeds weer leuk om deze te ontvangen. In elke les zit wel iets waar je van kunt leren. Met name les 2 investeer in jezelf en les 4 de elevator pitch vond ik heel bruikbaar. De uitleg is goed en het taalgebruik helder. Van mij mag je doorgaan! Monique

Hartelijk dank voor de lessen van de voorbije weken.  Ze hebben me reeds enorm geholpen! Mvg, Liesbet

Wat ik bijzonder prettig aan de coachingslessen vond, was de vorm waarin de informatie gegeven werd. Heel begrijpelijk en overzichtelijke taal opgesteld. Kort, bondig en gefocused op 1 onderdeel (tijd – feedback e.d.). Vind het nog wel wat beperkt en soms wat open deuren hebben. Denk dat het nog waardevoller wordt wanneer bij sommige punten wat meer handvatten gegeven kunnen worden, zoals bij belangrijke issues als “hoe herken ik mijn sterke kanten” of “hoe herken ik mijn specifieke talenten”. Ineke

De lessen die ik tot nu toe van jou ontvangen heb vind ik uitermate boeiend. Ik ben dus heel blij met jou lessen! Beknopt, veel omvattend, boeiend en leerrijk! Dus dank je wel hiervoor. Ik kijk al uit naar de volgende lessen.
Nens

 • Een dikke merci voor de informatie die ik van je mag ontvangen.
 • Ik heb vooral opbouwende feedback.
 • Ik bewaar alle e-mails die van jou komen. Een teken dat ik ze waardevol vind.
 • Ik lees ze allen, weliswaar niet onmiddellijk, maar wanneer ik er tijd voor wil maken.
 • Een aantal dingen blijven met bij; zoals de lift van begane grond tot de 10e verdieping. Zinvol maar niet gemakkelijk. Ook het stuk over:”noem jezelf geen coach” blijft hangen.
 • Je brengt me aan het denken:
  • Namelijk over : hoe wil ik me profileren in de markt?
  • Ik wil graag meer zicht krijgen op hoe je als coach een weg kunt vinden op de markt.

Tom

Blijf Op De Hoogte!

Schrijf je nu in en je ontvangt een email bij Nieuws van ons.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Je email adres wordt alleen hiervoor gebruikt en wordt niet doorgegeven aan anderen.