Niki Vervaeke

Trainer Gent

Ik ben Niki, Coach, en counsellor . Ik werk rond zelfzorg, inzicht in eigen patronen, emotionele ontwikkeling, zinsvragen en empowerment

Ik help bij verhelderen, keuzes leren maken, inzicht krijgen in jezelf en van daaruit evolueren.

Ik ben licentiate van opleiding, heb meerdere jaren werkervaring in jobs waarin maatschappelijke meerwaarde voorop stond en staat en ik hou van mensen, boeken, vragen en zoeken.

Ondertussen werk ik als ombudsvrouw/bemiddelaar in de geestelijke gezondheidszorg en werk ik in mijn eigen coaching en counsellingpraktijk Archè.

Rens Mesters

Trainer Antwerpen

Als counsellor/coach reis ik een poosje mee op het pad van mijn cliënten en studenten.
“Hierbij help ik ze bij het definiëren van heldere doelen, die passen bij hun motieven, en zo ontwikkelen we samen met een stappenplan om deze doelen te realiseren.
Na mijn aanvankelijke opleiding tot bedrijfseconoom heb ik diverse opleidingen gevolgd tot psychosociaal therapeut, coach, counsellor.
Hier ligt namelijk mijn voorliefde, het begeleiden van mensen in verandering en hen weer in hun kracht zetten. Zodat zij weer het beste uit zichzelf halen.
Sinds 1999 begeleid ik mensen vanuit mijn praktijk. Ik geloof er in dat iedereen zijn eigen oplossingen kent. Daarnaast verzorg ik meer dan 17 jaar trainingen op het terrein van coaching en counselling.

Katrien Wybaillie

Trainer Counselling Online

Al jaren werk ik samen met de Academie voor Coaching en Counselling als praktijktrainer. Mijn trainerschap is voor mij een continu groeiproces. Ik hou van uitdagingen in mijn leven. Dit heeft me telkens een kans om te groeien als mens en dus ook als trainer.

Ikzelf werk als psychotherapeut, relatietherapeut, docent ,supervisor. Gedurende 15 jaar had ik een eigen praktijk te Gent en te Ieper. In de zomer van 2020 schakel ik voor een groot deel over op ‘Online’ werk. Dit zowel voor de therapeutische sessies als de trainingsdagen. Sinds meerdere jaren voel ik een grote liefde voor Marokko en heb ik besloten om definitief daarheen te verhuizen. Vandaar dat al mijn activiteiten hierin mee evolueren. Het Centrum Bewustworden, een door mij opgezet centrum waar het accent ligt op ontmoetingen van jezelf, krijgt een meer wereldwijdse dimensie.

Nuttige informatie

Informatie en Info-moment

Inschrijven

Opleidingen

Privacyverklaring

© Copyright – Coaching en Counselling Opleiding België