Niki Vervaeke

Trainer Gent

Ik ben Niki, Coach, en counsellor . Ik werk rond zelfzorg, inzicht in eigen patronen, emotionele ontwikkeling, zinsvragen en empowerment

Ik help bij verhelderen, keuzes leren maken, inzicht krijgen in jezelf en van daaruit evolueren.

Ik ben licentiate van opleiding, heb meerdere jaren werkervaring in jobs waarin maatschappelijke meerwaarde voorop stond en staat en ik hou van mensen, boeken, vragen en zoeken.

Ondertussen werk ik als ombudsvrouw/bemiddelaar in de geestelijke gezondheidszorg en werk ik in mijn eigen coaching en counsellingpraktijk Archè.

Rens Mesters

Trainer Antwerpen

Als counsellor/coach reis ik een poosje mee op het pad van mijn cliënten en studenten.
“Hierbij help ik ze bij het definiëren van heldere doelen, die passen bij hun motieven, en zo ontwikkelen we samen met een stappenplan om deze doelen te realiseren.
Na mijn aanvankelijke opleiding tot bedrijfseconoom heb ik diverse opleidingen gevolgd tot psychosociaal therapeut, coach, counsellor.
Hier ligt namelijk mijn voorliefde, het begeleiden van mensen in verandering en hen weer in hun kracht zetten. Zodat zij weer het beste uit zichzelf halen.
Sinds 1999 begeleid ik mensen vanuit mijn praktijk. Ik geloof er in dat iedereen zijn eigen oplossingen kent. Daarnaast verzorg ik meer dan 17 jaar trainingen op het terrein van coaching en counselling.

Lou Billiau-Hamdaoui

Trainer Antwerpen

Met twintig jaar begeleidingservaring op de teller, mag zij zich vandaag expert noemen in het “upgraden” van individuen zodat ze zelfbewust, optimaal en zelfstandig kunnen gedijen. Puren uit veelheid, diversiteit en complementariteit van mogelijkheden is wat haar drijft. Samen groeien is waar ze in gelooft.

Als erkend begeleidingskundige (Systeembegeleider, coach, counselor, supervisor, trainer en familiaal bemiddelaar) blikt ze terug op een carrière van 28 jaar waarvan 21 jaar in de privé en ondertussen 7 jaar in de geestelijke gezondheidszorg als onafhankelijk ombudspersoon.

Daarnaast is ze steeds actief geweest als en begeleidingskundige en freelance trainer in haar praktijk “Empowered by Lou” te Edegem, Antwerpen.

Als trekker en motivator gaat haar aandacht uit naar het overbrengen van haar enthousiasme, kennis, ervaring en krijgt ze zuurstof door bij te dragen aan ontwikkeling, groei en resultaat.

Ed van der Vight

Trainer Verdiepingsmodule Rouw en Verlies Counselling

Ed heeft in zijn inmiddels ruim 25-jarige loopbaan veel ervaring opgedaan in het verzorgen van opleidingen en trainingen voor professionals. Hij is afgestudeerd aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen en werkt in zijn eigen praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding.
Hij begeleidt mensen individueel en in groepen in het brede werkveld van verlies. Ook geeft hij in Nederland en België lezingen, trainingen en workshops over omgaan met rouw en verlies aan verschillende doelgroepen zoals mantelzorgers, dementerenden, werkgevers of hulpverleners.

Ed stelt in zijn werk de ervaring van het verlies centraal en werkt van daaruit samen met de cliënt, opdat deze in staat is de verlieservaring te integreren in het vervolg van zijn leven. Daarvoor gebruikt Ed het door hem zelf ontwikkelde model voor integrale verliesverwerking.
Kijk voor meer informatie op www.derouwcoach.nl

Katrien Wybaillie

Trainer Counselling Online

Al jaren werk ik samen met de Academie voor Coaching en Counselling als praktijktrainer. Mijn trainerschap is voor mij een continu groeiproces. Ik hou van uitdagingen in mijn leven. Dit heeft me telkens een kans om te groeien als mens en dus ook als trainer.

Ikzelf werk als psychotherapeut, relatietherapeut, docent ,supervisor. Gedurende 15 jaar had ik een eigen praktijk te Gent en te Ieper. In de zomer van 2020 schakel ik voor een groot deel over op ‘Online’ werk. Dit zowel voor de therapeutische sessies als de trainingsdagen. Sinds meerdere jaren voel ik een grote liefde voor Marokko en heb ik besloten om definitief daarheen te verhuizen. Vandaar dat al mijn activiteiten hierin mee evolueren. Het Centrum Bewustworden, een door mij opgezet centrum waar het accent ligt op ontmoetingen van jezelf, krijgt een meer wereldwijdse dimensie.

Nuttige informatie

Informatie en Info-moment

Inschrijven

Opleidingen

Privacyverklaring

© Copyright – Coaching en Counselling Opleiding België